Продажби:+359 887 000 900

Cenote Reposado 100% Agave Azul 700 ml

-23%
7999лв. 10409лв.
Цена за 1 бр. на дребно Базова цена
104.09лв.
Промоционална цена за 1 бр. Промо цена
79.99лв.

Алкохолно съдържание: 40%

Разфасовка: 700 ml

Съд: светеща бутилка

Бранд: Cenote

Произход: Мексико

5935

Product thumb
Cenote Reposado 100% Agave Azul 700 ml
7999лв. 10409лв.

Основна информация

  • Бранд:Cenote
  • Серия:100% Agave Azul
  • Държава:Мексико

Характеристики

  • ABV:40%
  • Разфасовка: 700 ml

Описание

В свят лишен от автентичност и истинност, нашето племе жадува за нещо истинско. 
   В свят, който гледа на живота през екрани и филтри, нашето племе копнее за настоящия момент. В свят, в който всички отговори са на една ръка разстояние, нашето племе прегръща неизвестното.  В един обикновен свят нашето племе търси благоговение.
Текилата, която е плод на истинско майсторство –напитката, въплъщение на място, опит и състояние на ума. Изисква се любопитство, за да се впечатлите от „откриването“ на многокрактно награждаваната текила от 100% агаве. Обсебен от чистотата на водата, имате възможност да надникнете в портала на Cenote™ -нещо различно, нещо необичайно. Почувствайте радостното въодушевление, докато се гмуркате и отдавате изцяло на уникалните съставки, процеси и създаване на неочакваното. 

Истинско духовно изживяване –насладете се му се, почувствайте го, бъдете пленени от страхопочитанието на момента, в който времето е спряло. Вдишайте го. 

Позволете на проникващата отгоре светлина да разкрие аромата на синьото агаве. Почувствайте отдадеността и целенасочените действия, които се крият зад създаването на ценната течност на най-добрата, отлежала в дъбови бъчви текила. Само тези, които жадуват за нещо уникално, са готови да се отдадат на това пътешествие. В този свят ние дестилираме вдъхновение за душата. 
 Ние вярваме, че процесът на стареене трябва да подобри, а не да доминира естествените вкусове на агавето, затова нарочно овъгляваме по-слабо бъчвите, което прави цвета по-светъл. Cenote™ Reposado отлежава 3 месеца в екс-бърбън бъчви от американски дъб.Резултатът е перфектен баланс от изискани вкусове на ванилия, дърво и подправки, с прясно сготвено агаве и зелени растителни нотки.

Заповядайте в нашия нов шоурум

Очакват Ви много ниски цени!
Адрес: гр. София, ул. Градинарска 5А

Nokov and Son Showroom
Меню Любими 000.00 лв.