Продажби:+359 887 000 900

El Espolòn Reposado 700 ml

-27%
4999лв. 6809лв.
Цена за 1 бр. на дребно Базова цена
68.09лв.
Промоционална цена за 1 бр. Промо цена
49.99лв.

Алкохолно съдържание: 40%

Разфасовка: 700 ml

Съд: бутилка

Бранд: El Espolòn

Произход: САЩ

6271

Product thumb
El Espolòn Reposado 700 ml
4999лв. 6809лв.

Основна информация

  • Бранд:El Espolòn
  • Държава:САЩ

Характеристики

  • ABV:40%
  • Разфасовка: 700 ml

Описание

Създадена от 100% Blue Weber агаве, Tequila Reposado отлежава най-малко два месеца в американски дъбови бъчви. Чудесно за забавление с приятели - спретнато, на скалите или в коктейл - в златния час. Неофициалната най-добра текила за маргарити.

Ако харесвате пикантен аромат на карамел с богат и златист оттенък, това е за вас. Отпийте и бъдете готови да откриете смелото му, средно до плътно небце с богати нотки на печено агаве. Имаме и сладки тропически плодове, ванилия и затоплящи подправки в микса, които завършват с мек, пикантен финал.

Испанският Ернандо Кортес превзе столицата на ацтеките Тенохититлан, завладявайки своите хора и изграждайки Мексико Сити на негово място. Както е илюстрирано на етикета на Espolón Tequila Reposado, Гуадалупе и Росарита разкриха на пазарите на този нов метрополис, но двойка дяволски зъби ухилени намекна за истинските си намерения.

 Водени от страстта към ацтекската цивилизация - тъй като духовете им някога са играли роля в тази сложна култура - двойката планира да влее елементи от ацтекската култура във всеки пазар в страната. Ръководени от Рамон Петел, те обещаха, че поколенията ще се възползват от впечатляващите постижения на това паднало общество.

Заповядайте в нашия нов шоурум

Очакват Ви много ниски цени!
Адрес: гр. София, ул. Градинарска 5А

Nokov and Son Showroom
Меню Любими 000.00 лв.