Чочосан - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

Чочосан

Цена
Цена
7.80 лв.
Чочосан Бианко (Бял) е сладък вермут, произведен от качествени ароматни вина. Притежава аромат на италиански билки и деликатен плодов вкус. Подходящ за употреба в коктейли. 
7.80 лв.
Вермут Россо (Червен) е комбинация от качествени сортове грозде. Има аромат на билки и екзотични плодове. Изключително подходящ за коктейли. 
7.80 лв.
Чочосан Драй е вермут с лек вкус. Ароматът е плодов. Чудесен партньор за коктейли. 
7.29 лв.
Вермут Чочосан Лимон е сладка напитка с лек привкус на лимон. Произведен от качествени бели вина. Аромат на италиански билки. Чочосан Лимон е много подходящ за употреба в коктейли. 
7.29 лв.
Чочосан е сладък вермут с вкус на ягода. Произведен е от качествени червени вина. Аромат на италиански билки, много подходящ за употреба в коктейли. 
5.51 лв.
ЧоЧоСан Мискет Драй е едно хармонично бяло, сухо, пенливо вино, произведено от грозде мискет и други бели сортове от района на Сунгурларската долина. Сервирано охладено, то е идеално за самостоятелна консумация.

Вермут “Чочосан” се произвежда във Винекс Славянци от 1898 г., където специалисти следят стриктно за спазването на неговата оригинална рцепта. “Чочосан” е сладък вермут, произведен от най-висококачествени вина, ароматизирани с елегатна смес от италиански билки и с деликатен вкус на плодове. “Чочосан” може да бъде употребяван като чудесен коктейл с лед, резенчета лимон или като компонент за напитки и коктейли. 

delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1