водка Crystal Head Onyx

98.29 лв.
  • водка Crystal Head Onyx m1
  • водка Crystal Head Onyx m2


700 ml
40 %
Канада

Onyx е уникален нов израз на водка Crystal Head, произведен от първокласно Blue Weber агаве и произведен от една ферма в Мексико.

Бутилката със своето луксозно черно покритие и подходяща капачка с вдлъбнато релефен герб е празник на мощния воин кристал, Оникс. Споделяне на своите сили на интуиция, фокус, позитивност и защита на тези, които го държат близо. Ониксът поддържа връзка с нашата земя със своята защитна енергия, която не позволява светлина. Ониксът съчетава всички цветове от спектъра и се казва, че абсорбира негативността; колкото по-тъмен е камъкът, толкова повече енергия съдържа. Изработен от Blue Weber агаве, Onyx действа като символ на човешкото пътуване. Това е фокус върху позитивността, призоваващ вътрешния творчески дух. Както всички изрази на Crystal Head, Onyx се смесва с най-чистата вода от Нюфаундленд, Канада. Това придава на крайния продукт чист и полусладък финал. Оставайки верен на стойностите на Crystal Head, Onyx не съдържа никакви масла, захари или добавки.

Свежа зелена трева с нюанси на бял пипер и нотки на цитрусови плодове в носа. Мек и гладък с нотка на подправка и сладост, които се развиват в фината, но безпогрешна земна хватка на агаве. Среден завършек от зелена трева, черен пипер и цитрусови плодове.

98.29 лв.
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1