водка Crystal Head Pride

92.19 лв.
  • водка Crystal Head Pride m1
  • водка Crystal Head Pride m2


700 ml
40 %
Канада

Цветът играе жизненоважна роля в света, в който живеем, често използван като мощен инструмент за комуникация и форма на изразяване. Цветът предизвиква чувство и има пряка връзка с творческото мислене. Водката Crystal Head вдъхва живот на творческия дух с тази лимитирана бутилка Pride в чест на разнообразието и равенството.

Бутилката съдържа нашата оригинална смес, дестилирана 4 пъти от най-висококачествена местна канадска царевица. Копринено гладка с нотка на сладост и ванилия. Филтриран през диаманти Херкимер и смесен с девствена вода от Нюфаундленд. Този чист спирт е напълно без добавки и направен с гордост.

Тази бутилка Pride ще бъде налична на избрани пазари и ще бъде пускана всяка година само за ограничен период от време.

Опитайте нашата колекция от коктейли Pride  тук . Тази година вдъхновените от дъгата коктейли са по-големи от всякога с добавянето на 3 нови цвята.

Crystal Head Vodka се ангажира да използва своята платформа като инструмент за обучение и подкрепа, не само от печалбите от лимитираната бутилка Pride, но и с непрекъснати глобални усилия през цялата година. Crystal Head има изключителен късмет за многобройните си партньорства и въздействащата работа, извършена за LGBTQ+ общността.

92.19 лв.
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1