водка Crystal Head Original

193.59 лв.
  • водка Crystal Head Original m1


1750 ml
40 %
Канада

Креативността е в основата на всичко, което правим. Ето защо ние създаваме най-чистата и гладка водка с уникална опаковка и въображаемо мислене. Crystal Head използва само най-висококачествените съставки, за да създаде уникални изрази на ултра-премиум водка, които са напълно без добавки. Оригинален , произведен от местна канадска царевица, Aurora , изработен от английска пшеница, и Onyx , изработен от Blue Weber агаве. Правим го за всички творчески духове, които мислят различно – за да ги вдъхновим в творческите им търсения и да разкрием тяхната креативност, без компромис. За разлика от други марки водка, Crystal Head гледа на света по различен начин, без ограничения.

Бутилката Crystal Head е проектирана с мисъл за творческия дух от креативни хора. Заедно Дан Айкройд и Джон Александър проектират емблематичната бутилка с форма на череп като символ на живота, отразяващ сила и просветление. Само най-добрите, за да запазят своя многократно награден дух.

193.59 лв.
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1