водка Crystal Head Aurora

119.49 лв.
  • водка Crystal Head Aurora m1
  • водка Crystal Head Aurora m2
  • водка Crystal Head Aurora m3


700 ml
40 %
Канада

Aurora използва най-висококачествената английска пшеница и девствена вода от Нюфаундленд, Канада, за да създаде водка без добавки. Чистотата на водката се поддържа чрез пет дестилации и седем филтрации. И като наш последен отличителен щрих, три от тези филтрации преминават през слоеве от диаманти Херкимер.

Crystal Head Aurora е създадена в чест на полярното сияние, най-яркото въздушно явление. Бутилката, с нейното деликатно и преливащо метализирано покритие, е нашата почит към този дисплей с естествена светлина, с неговата красота и мистериозни визуални свойства.

Чист, ясен и безцветен дух. На носа – хрупкав с деликатни флорални аромати с фин нотка на анасон. Топъл със силни нотки на черен пипер и нотка на сладост. Усещане за сухо, чисто и затопляне на финала.

119.49 лв.
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1