Продажби:+359 887 000 900

Eristoff From the Land of the Wolf 1000 ml

2565лв.

Алкохолно съдържание: 37.5%

Разфасовка: 1000 ml

Съд: бутилка

Бранд: Eristoff

Произход: Великобритания

9377

Product thumb
Eristoff From the Land of the Wolf 1000 ml
2565лв.

Основна информация

  • Бранд:Eristoff
  • Държава:Великобритания

Характеристики

  • ABV:37.5%
  • Разфасовка: 1000 ml

Описание

През 1806г. принц Николай Александрович Еристоф усъвършенства тайната семейна рецепта за традиционна водка, предавана от поколение на поколение. Във времена, в които името ти значи всичко, а качеството на твоята премиум водка е отражение на социалния ти статус, той с гордост я нарича ERISTOFF. Малко повече от 100г по-къснo, в началото на миналия век, с налагането на Болшевишкия режим в Грузия, семейство Еристоф напуска родината си и се установява във Франция. 
Името Еристоф произлиза от думата „ерищави“, чието значение се превежда като владетел на нацията или военачалник. Семейство Еристоф са сред седемте благородни семейства, получавали тази титла, но единствени я запазват като свое име. През 11век севрозападният регион на днешна Грузия, от където произхожда фамилията Еристоф, бил наричан „виршан“, което се превежда като“земя на вълци“. Именно тази територия от днешна Грузия била под тяхно управление.
Днес водка ERISTOFF се произвежда във Франция и за повече от 200г. производството и се базира единствено и само на оригиналната рецепта на принц Николай Александрович Еристоф от 1806г. За постигане на свежия и балансиран вкус на водка ERISTOFF се използват 100% висококачествено зърно и изворна вода. След ферментацията на сместа от зърно и вода следва строго контролиран тристепенен процес на дестилация. За финал готовият дестилат се филтрира с цел да бъдат отстранени и най -малките несъвършенства.
Водка ERISTOFF е перфектна съставка за всички добре познати класически коктейли и разнообразни лесни за приготвяне миксове, като Cape coder, Vodka Tonic, Vodka Soda, Moscow Mule, Vodka & Orange, Caipiroska, Black/White Russian и много други.

Заповядайте в нашия нов шоурум

Очакват Ви много ниски цени!
Адрес: гр. София, ул. Градинарска 5А

Nokov and Son Showroom
Меню Любими 000.00 лв.