ПРИМИУМ ВОДКА ФИНИСТ 700МЛ

-40%
41.90 лв. 7000 лв.
  • ПРИМИУМ ВОДКА ФИНИСТ 700МЛ m1

*Промоцията важи до изчерпване на наличните количества700 ml
40 %
Русия

ФИНИСТ СЕ ПРОИЗВЕЖДА САМО В МАЛКИ СЕРИИ, КАТО СПИРТА ЗА ВСЯКА ПАРТИДА Е СПЕЦИАЛНО ПОДБРАН И СЪС СОБСТВЕН УНИКАЛЕН ВКУС.

СКАНИРАЙКИ QR-КОДА НА БУТИЛКАТА, ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОИЗХОДА НА ИЗХОДНАТА СУРОВИНА, ПРОИЗВОДСТВОТО И ЗА СПЕЦИАЛНИТЕ ВКУСОВИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПАРТИДАТА.ФИНИСТ СЕ ФИЛТРИРА ПО ТЕХНОЛОГИЯТА SILVERHORN, БЕЗ ИЗПОЛЗВАНЕ НА ВЪГЛЕН, ЗАПАЗВАЙКИ МЕКИЯ, ХАРМОНИЧЕН ВКУС И ЕСТЕСТВЕНАТА МУ СТРУКТУРА. РЕЗУЛТАТЪТ Е УСЕЩАНЕ ЗА КОПРИНЕНА ТЕКСТУРА И ЛЕК, НЕУЛОВИМ ЗАВЪРШЕК, КОЙТО НАРИЧАМЕ  “КРИСТАЛНО ЧИСТ ДЪХ”. В ПРОИЗВОДСТВОТО НЕ СЕ ИЗПОЛЗВАТ ЗАХАР И ДРУГИ ДОБАВКИ, КОИТО “МАСКИРАТ” СЪЩИНСКИЯ ПРИРОДЕН ВКУС, РОДЕН В СМЕСТА ЗА ДИСТИЛАЦИЯ. АТРАКТИВНАТА И РАЗПОЗНАВАЕМА БУТИЛКА СЕ ОТВАРЯ ЛЕКО, С ПРОСТО ЗАВЪРТАНЕ НА КАПАЧКАТА, БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПАТЕНТОВАНАТА “TURN-UP” СИСТЕМА.

КЛАСИЧЕСКИЯТ ЕТИКЕТ РЕСПЕКТИРА С ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ПЕЧАТ И ВПЕЧАТЛЯВАЩО ВНИМАНИЕ КЪМ ДЕТАЙЛА. СОКОЛЪТ ФИНИСТ Е EМБЛЕМАТИЧЕН ГЕРОЙ ОТ РУСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ЕПОС. НЕГОВИЯТ СМЕЛ И ОТКРИТ ОБРАЗ Е СИМВОЛ НА НАШИЯ ПРОДУКТ. 

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА ИСТИНСКИЯ БЛАГОРОДЕН ВКУС!

 

-40%
41.90 лв. 7000 лв.
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1