водка Роберто Кавали 700мл Хамелеон

ИЗЧЕРПАН
0.00 лв.
  • водка Роберто Кавали 700мл Хамелеон  m1
40 %
700 ml
Италия

Roberto Cavalli Vodka Chameleon е втората лимитирана серия от водката с легендарната змия, която я обгръща, след Roberto Cavalli Night Edition от 2012 год., която отново беше черна, но със сребърно лого и без променящи се цветове.
Новата Roberto Cavalli Vodka Chameleon е кръстена на известното животно, защото и тя променя цветовете си от лилаво на зелено и от тюркоазено на синьо, в зависимост от светлината и ъгъла на гледане. Характерният за дизайнера животински принт, присъства в долната част на бутилката, заедно с неговия подпис, а логото е в златист цвят.
Бутилката се продава в луксозна черна кутия, която също променя цветовете си и допринася за цялостната красота на новото творение на Роберто Кавали.
Всъщност самата яхта на Роберто Кавали била вдъхновението за дизайна на Roberto Cavalli Vodka Chameleon. Тя е със същите преливащи се синьо-зелени цветове.
 

Изчерпано количество

Вашият избор относно бисквитките на този сайт
Преглеждане и настройка
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1