водка Роберто Кавали 1л Night Edition Лимитирана серия

99.00 лв.
  • водка Роберто Кавали 1л Night Edition Лимитирана серия m1
40 %
700 ml
Италия

Roberto Cavalli Vodka ‘Night Edition’ – лимитирана серия на луксозната водка на италианския дизайнер ще се продава тази зима и в България
Само 500 „черни” бутилки ще пристигнат за нашия пазар след официалното представяне в Just Cavalli Club в Дубай и Милано


Единствено тази зима ще можете да се насладите на луксозната Roberto Cavalli Vodka в специална черна бутилка, създадена за любителите на нощния живот. Стилното черно „облекло” на питието е и повода италианският дизайнер да нарече тазгодишното си творение „Roberto Cavalli Vodka Night Edition”. Формата на бутилката се запазва, както и легендарната змия, която я обгръща, но черният цвят допринася за по-естественото вписване на Roberto Cavalli Vodka сред светлините на прожекторите в нощните клубове. Използвано е специално органично мастило за постигане на плътен черен цвят на бутилката, но логото е искрящо сребърно, а змията е оставена прозрачна по уникална технология.

‘Една модерна водка, защото черното винаги е модно. ...
Секси и мистериозна....Точно каквито са жените, които обичам’

Roberto Cavalli

Официалното представяне на Roberto Cavalli Vodka Night Edition ще се състои първо в Just Cavalli Club в Дубай с множество гости от модния елит. Следващите партита ще са в Милано и по-късно и в други Just Cavalli клубове по света.

В България ще бъдат дистрибутирани само 500 бутилки в най-добрите нощни клубове и магазини.Специално за магазините бутилката ще се предлага в луксозна кутия, което я прави уникален и оригинален подарък за коледните празници.

История на Roberto Cavalli Vodka

Roberto Cavalli Vodka е произведена от изворна вода с много ниска минерализация, която извира от подножието на Монте Роса в Италия и от висококласна пшеница, която расте в долините на югозападните Алпи, близо до река По. Мекотата на водката е постигната от изключително чистата вода, която не се нуждае от дестилиране и от специалния вид пшеница, която е с високо съдържание на скорбяла. Уникалното при Роберто Кавали водка не е процеса на дестилация, който се извършва в 4-колонна система, а филтрирането на продукта с мраморен прах, който е важен за постигането на правилното Ph ниво. Постигането на безупречно качество на продукта е оставено в ръцете на професионалисти от много високо ниво в една от най-големите дестилерии в Италия.

Началото на Roberto Cavalli Vodka е през октомври 2005г., когато водката е представена за първи път в САЩ. Известен със своята любов към хубавите моменти в живота, Роберто Кавали успява да наложи своята водка като символ на забавленията и нощния купон. Продуктът става изключително популярен в Маями, Ню Йорк, Лос Анжелис и Чикаго, а днес вече се продава в топ баровете на Великобритания, Гърция, Турция, Франция, Германия, Испания, Португалия, Холандия, Австралия, Южна Африка, Израел, Дубай, Индия, Китай, Сингапур, Русия, Чили, Тунис, Мароко и други.

Roberto Cavalli Vodka е вдъхновена от и посветена на сексапилната жена, която е вечната муза на Роберто Кавали.


“НЕЗАВИСИМО КАКВО ПРАВЯ, ИСКАМ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМ: ВСИЧКО ТРЯБВА ДА МИ НОСИ РАДОСТ, ЕНТУСИАЗЪМ, ЖИВОТ...”
“ОБИЧАМ ЧИСТОТАТА НА ВОДКАТА, ОСОБЕНО НА МОЯТА ВОДКА: ПРИЛИЧА НА СЪЧЕТАВАНЕТО НА ВОДА И ОГЪН В ЕДИН ЕЛЕМЕНТ.” Роберто Кавали

99.00 лв.
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1