Зубровка - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

Зубровка

Категории
Цена
Цена

Най - специфичното нещо, което отличава водка Зубровка от всички останали е стръчкето бизонова трева, което присъства във всяка една бутилка. Този вид тревна билка, расте единствено в Полша и по-конкретно в гората Бяуовиежа. В отдалечени, ненаселени територии от държавата се отглежда и ръжта, необходима за производството на тази водка. Освен мириса на ръж и бизонова трева, ценителите долавят и нотки на ванилия, лавандула, жасмин, цитрус както и далечно чувство за тютюн и шоколад.

Следващото нещо, което отличава полската водка Зубровка от другите на пазара е двойната й дестилация. Първият дестилационен процес се извършва в медни съдове използвани от преди повече от 6 века. Цели се минимална загуба на ръжените нотки. При протичането на втората дестилация се използва по-съвременна техника и от получената водка се премахват всякакви остатъчни и странични продукти, без да се навреди на вкуса и аромата й.

Вашият избор относно бисквитките на този сайт
Преглеждане и настройка
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1