Зубровка - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

Зубровка

Категории
Цена
Цена
3.40 лв.
Бистра водка, характеризираща се с изключителната си нежност и уникално качество
12.31 лв.
Żubrówka Biała приема своята чистота от гората Białowieża; един от най-недостъпните региони на Полша. 
16.49 лв.
Бистра водка, характеризираща се с изключителната си нежност и уникално качество. Той има естествени и традиционни аспекти, но и оригинален характер. Żubrówka Biała приема своята чистота от гората Białowieża; един от най-недостъпните региони на Полша. 
 ВОДКА ЗУБРОВКА 700мл РОЗЕ
-21%
10.99 лв. 1399 лв.
Вкус: диви горски малини и червени боровинкиАромат: плодов аромат с нотки на шипки и хвойна.
15.79 лв.
Най - специфичното нещо, което отличава водка Зубровка от всички останали е стръчкето бизонова трева, което присъства във всяка една бутилка. Този вид тревна билка, расте единствено в Полша и по-конкретно в гората Бяуовиежа. В отдалечени, ненаселени те

Най - специфичното нещо, което отличава водка Зубровка от всички останали е стръчкето бизонова трева, което присъства във всяка една бутилка. Този вид тревна билка, расте единствено в Полша и по-конкретно в гората Бяуовиежа. В отдалечени, ненаселени територии от държавата се отглежда и ръжта, необходима за производството на тази водка. Освен мириса на ръж и бизонова трева, ценителите долавят и нотки на ванилия, лавандула, жасмин, цитрус както и далечно чувство за тютюн и шоколад.

Следващото нещо, което отличава полската водка Зубровка от другите на пазара е двойната й дестилация. Първият дестилационен процес се извършва в медни съдове използвани от преди повече от 6 века. Цели се минимална загуба на ръжените нотки. При протичането на втората дестилация се използва по-съвременна техника и от получената водка се премахват всякакви остатъчни и странични продукти, без да се навреди на вкуса и аромата й.

delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1