уиски Signal Hill Canadian Whiskey

59.19 лв.
  • уиски Signal Hill Canadian Whiskey m1


700 ml
40 %
Канада,Нюфаундланд

Разположен на най-високия връх в непосредствена близост до едно от най-ранните използвани пристанища в Северна Америка, Сигнал Хил е естествено място за установяване на гледка, с корени в историята, датиращи от 17-ти век. Именно тази крепост носи историите от миналото; място на иновациите и място за връзка. 

Бутилирано в Сейнт Джонс в близост до Сигнал Хил (ако времето позволява, разбира се), нашето уиски поддържа тези връзки сега и утре.
Винланд, може би го познавате като Нюфаундленд, е мястото на първото канадско кацане на скандинавския народ. Преди 1000 години Лейф Ериксън и неговият екипаж на викингите стъпиха на бреговете на Канада, носейки със себе си скандинавската митология. Тяхната култура е останала чрез символа валкнут – символ на техния викингски бог Один и кралството Валхала, където той управлява.

Нашето лого е вдъхновено от този древен скандинавски символ. Трите взаимосвързани триъгълника съдържат голямо значение и често са били свързвани с различни триединства. За нас той свързва трите най-важни части на нашето уиски: зърната, водата и бъчвите. Сигналният хълм лежи в сърцето на нашето триединство, което завинаги ще стои като символ на желанието на човешкия дух за връзка.

59.19 лв.
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1