Джеймисън - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

Джеймисън

36.48 лв.
Време е да посрещнем най-новото попълнение в семейството на JAMESON – JAMESON CASKMATES. 
113.49 лв.
Аромат: Експлозия от плодове; смокини, фурми, узрял банан, султана, червена ябълка и лайм. Pot still подправки комбинирани със сладка ванилия и аромати на бор от бъчвите.
47.29 лв.
Crested е честване на първите капки, бутилирани на Bow Street. Ярък бленд от традиционно произведени в медни дестилатори и зърнени уискита, процесът на отлежаване на Jameson Crested е силно повлиян от използваните шери бъчви.  
246.40 лв.
Това е перфектен баланс на пикантни, орехови и ванилови нотки с нюанси на сладко шери и изключителна мекота.
1440.00 лв.
Бутилирана 2007г.
182.99 лв.
 Това е истински оригинал …
2.98 лв.
Jameson Irish Whiskey е световноизвестно с отличителния си вкус и мек характер. То е тройно дестилирано от най-добрия ирландски ечемик и чиста, изворна вода и отлежава в дъбови бъчви.
11.49 лв.
Jameson Irish Whiskey е световноизвестно с отличителния си вкус и мек характер. То е тройно дестилирано от най-добрия ирландски ечемик и чиста, изворна вода и отлежава в дъбови бъчви.
Цена дребно 47.61 лв.
Цена на едро 43.69 лв.
Превъзходно уиски с аромат на карамел и кремави аромати от зърненото уиски, пиперливи нотки, сладост на екзотични плодове от шери бъчвите.То е чудесен бленд от житно и ечемичено уиски, отлежало три пъти в каски от шери и барели от бърбън. 
уиски Jameson Caskmates IPA
-7%
54.90 лв. 5900 лв.
уиски Jameson Triple Triple Cask
уиски Jameson Triple Triple Cask Black Friday
-20%
51.90 лв. 6500 лв.
 
уиски Jameson Triple Destilled
-14%
28.99 лв. 3381 лв.
Тип бъчви: стари дъбови бъчви от бърбън и шериЦвят: тъмен кехлибарАромат: лек флорален, подправен със сладки и пикантно-дървесни нюансиВкус: перфектен баланс нс пикантни, л
уиски Jameson Triple Destilled
уиски Jameson Triple Destilled Black Friday
-16%
36.99 лв. 4422 лв.
Jameson Irish Whiskey е световноизвестно с отличителния си вкус и мек характер. То е тройно дестилирано от най-добрия ирландски ечемик и чиста, изворна вода и отлежава в дъбови бъчви. Jameson е изключително мека напитка, съхранила хара

Jameson е изключително мека напитка, съхранила характера и традициите на първата капка, произведена в казаните на Джон Джеймисън през XVIII век.

Джон Джеймисън основава дестилерията си Bow Street в Дъблин, през 1780 година, с амбицията да произведе най-доброто уиски в света.

delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1