POWERS SIGNATURE RELEASE

ИЗЧЕРПАН
44.00 лв.
  • POWERS SIGNATURE RELEASE m1
  • POWERS SIGNATURE RELEASE m2

Изчерпано количество700 ml
46 %
Ирландия

"Powers Whisky Ирландия Signature 70cl бутилка
Описание: Powers Signature Release е Single Pot Still Irish whiskey с изключителна сложност и вкус. Използвайки уникалния Powers Pot Still дестилат, това уиски е отлежавало предимно в американски дъбови бъчви с фино влияние от Oloroso Sherry дървесина. Под бдителния поглед на нашия Маster Blender, уискитата са селектирани и отлежавали в точното време, за да създадат цялостен характер на баланс, интензивност и дълбочина.

Държава: Ирландия

Информация за производителя: Midleton Distillery, Co. Cork, Ирландия

Размер: 0.70 л

Детайли за опаковката: 70 мл бутилка

Съвети за употреба: Можем да бъдем безкрайно конкретни за начина, по който правим Powers, но знаем, че няма нужда да навлизаме в подробности за начините, по които да му се насладите. Каквото и да работи за вас, е добре от нас. Независимо дали се сервира чист, с лед или в коктейл, сега има повече начини от всякога да се насладите на Powers.

Състав на продукта: Вода, ечемик" 
 

delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1