уиски Уистър

29.90 лв.
  • уиски Уистър m1


700 ml
40 %
Ирландия

Whistler Double Oaked е ръчно селектирано, първокласно ирландско уиски, който е изработено на малки партиди с помощта на някои от най-добрите малцови и зърнени уискита в Ирландия. Сместа е 20% едно малцово (малцов ечемик) уиски и 80% зърнено (царевично) уиски. Нашият Head Distiller избира най-доброто малцово уиски и зърнено уиски, отлежало в бъчви от екс-бърбън, и ги съчетава в използвани бъчви от шери, за да завърши тази изискана смес. 
Аромат: Соленият карамел и ванилия изскачат от чашата със светли дъбови подправки и нюанси на пикантни цитрусови плодове, мед и нотка на ядки.
Вкус: Медът и кремообразната ванилия излизат на преден план с леки дъбови подправки, които са последвани от пикантната цитрусова кора. Вкусно и пивко уиски.
 

29.90 лв.
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1