Шинобу  - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

Шинобу

Цена
Цена
82.80 лв.
Меко печени ядки, желирана круша и орлови нокти се появяват в носа на това японско уиски.
124.49 лв.
 Небцето е изненадващо меко, с повече плодови характеристики, подкрепени с пипер и подправки на финала.
337.00 лв.
 Безцветно и пристрастяващо безплатно
112.50 лв.
The Shin Pure Malt Whisky е създадено от г-н Кен Усами, майстор блендера на Shinobu Distillery
230.21 лв.
Всички уискита SHINOBU са създадени без охлаждаща филтрация или добавен цвят за защита и подобряване на техния комплексен и здрав характер.
95.31 лв.
Кратък финал с мека сладост, последван от продължителен пикантен вкус.

„ШИНОБУ“ ОЗНАЧАВА „ТЪРПЕНИЕ“ В ЯПОНИЯ, СИМВОЛИЗИРАЩИ ДУХА НА САМУРАЙ, КАТО ПРАВИ ГОЛЕМИ ДУХОВЕ, КОИТО ВЗЕМАТ ВРЕМЕ, ТРЪПЛИВОСТ И ПОСТОЯНСТВО.

Дестилерията Shinobu се намира в красива местност японска префектура Niigata, място, което е похвалено заради богатите си бели съкровища от „източник на вода“, „бял ​​ориз“ и „саке“.

В дестилационната къща има страстен ентусиаст на уиски и опитен пивовар „Усама Кен”, който е и основател на Niigata Beer Co. Ltd. Като иноватор в сърцето си, г-н Усами е първият пивовар, който прилага вторична ферментация на бутилки и стареене в бирата Niigata. Като опитен пивовар, г-н Усами мечтае да създаде местна дестилерия за уиски, която да може да демонстрира качеството на местната чиста вода и да обслужва страстната общност на любителите на спиртните напитки. В крайна сметка през 2017 г. г-н Усами получи първия лиценз за уиски за Ниигата (още един първи!) И по този начин започна пътуването си, като пое ролята на дестилатор.

Докато дестилерията все още е в процес на изграждане, г-н Usami очаква да смеси и съчетае японския вкус със света. Следователно първата партида от „SHINOBU MIZUNARA OAK FINISH“ е родена от тази вяра.

delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1