Малцово уиски - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

Малцово уиски

Цена
Цена
Произход
Сорт
Количество
Тип
% Алкохол
58.80 лв.
Много плодов, свеж и сладък аромат. Веднага изпъква ароматът на сладък ечемик и зърнена закуска. 
2599.99 лв.
Истинско олицетворение на уиски изкуството!
51.79 лв.
Класически Спейсайд сингъл малц без студена филтрация, с естествен цвят.   
61.22 лв.
Вкусът е на топли препечени подправени тонове, зелени ябълки, сушени кайсии, праскови и банан.  
Цена дребно 82.99 лв.
Цена на едро 78.89 лв.
Ароматът е на ванилия, току-що откъснати цветя, сладък, сметанов, с нотки на лимонов чийзкейк. Вкусът е свеж в основата, после леко сиропен, с нотки на маслена глазура и фрезии. Финалът е средно дълъг, билков, изсъхващ, с нотки на ванилия в края.
259.19 лв.
Kavalan Solist ex-Bourbon е възхитително комплексно, многоизмерно едномалцово уиски с ванилови, плодови и кокосови акценти. 
64.08 лв.
Средно към силно опушен сингъл малц скоч уиски от дестилерията БенРиах, Бърни Мос е свеж, плодов, силно торфен, екзотичен. 
уиски Aberfeldy 12YO Scotch Whiskey
-4%
66.89 лв.
Кюриоситъс е средно опушено сингъл малц уиски, чиито торфен характер идва от традиционно опушване на малца чрез сушене в инфузионни пещи. 
Цена дребно 107.99 лв.
Цена на едро 102.59 лв.
Нос: Свеж, билков. Втрива ментови листа, влажна трева, опушен. Мазна, пури листа, пушена шунка, орех.Вкус: Добро тяло, мазна, катран, елегантен дим. Съвети от варени картофи.Финал: Дълъг, пипер
Цена дребно 99.99 лв.
Цена на едро 94.99 лв.
Алберд е известно като малцовото уиски с най-комплексен и отличителен вкус от всички малцови уискита от остров Айла с характерен силен торфен и опушен аромат, но и с деликатна сладост. Този парадокс му носи много верни почитатели. 
Цена дребно 83.80 лв.
Цена на едро 84.09 лв.
Тази бутилка Highland Park 12 yo Viking Honor се произвежда повече от десетилетие. Древните викинги вярват, че честта и силата да се изправи срещу бедствието са универсални концепции за сила. Същите тези принципи са наследство от викингите, заселили се
7.03 лв.
Тийлинг Сингъл Грейн е уникално сингъл грейн ирландско уиски.  
Цена дребно 88.99 лв.
Цена на едро 78.90 лв.
Произведено в най-старата дестилерия на остров Скай, едномалцовото шотландско уиски Talisker се произвежда край морето от 1830 г. насам, като миризмата и вкусът му незабавно Ви свързват със суровия му морски дом.
73.99 лв.
Отличителна соленост и силна торфена атака, отново откроими сладки тонове на кайсия, круша и мармалад. 
87.13 лв.
Името Сенейг идва от красив тесен залив северно от дестилерията. Аромат на свежи орехи, ябълки, лимон и торф.  
уиски Bowmore
-16%
76.09 лв. 9079 лв.
Bowmore 12 Yo е опушено едномалцово уиски, притежаващо характерен и запомнящ се вкус на островните уискита на Шотландия. Многопластово и добре балансирано, 12yo отразява истинската същност на Bowmore - разбиващи се вълни, ветровити пейзажи и традиции о
129.74 лв.
Носи името на езеро близко до дестилерията характерно с торфените си брегове. 
81.01 лв.
Легендарната дестилерия Scapa е разположена по северното крайбрежие на Шотландия. Това примамливо сингъл малц уиски пресъздава в себе си красотата на Оркни, както и уникалното пресичане на Атлантика и Северно море. Марката Scapa е изградена с много вни
141.59 лв.
Аромат - интензивен, независимо от дългия престой в бутилката, доза пикантност, череши, спомен за готвена солена храна подобна на яхния с месо, шоколадВкус - пикантност, интензивен профил. Сладост, череши, спиртнос
667.19 лв.
Перлата на серията Solist и цялата гордост на дестилерия Kavalan. Бутилиране в единична бъчва със сила на бъчва.
148.62 лв.
Сладки аромати с шери влияние – ябълка, марципан, цитруси. Бял пипер на нос, ябълка, банан, грейпфрут, с леки дъбови нотки към млечен шоколад. Средно дълъг завършек с бели плодове, кокос, шоколад.
124.91 лв.
Аромат на ванилия, пушено-сушени меса, зелени ябълки, допълнени от цитруси и малинени нотки.
уиски Bowmore Islay Black Rock Finest OAK Casks
-17%
14.90 лв. 1800 лв.
slay Single Malt Scotch Whisky, уискито Black Rock отлежава главно в бъчви от шери и по-късно в бъчви от бърбън.
5.99 лв.
Гленфидиш 12 г. е най-награждаваното шотландско уиски в света. 
104.09 лв.
Щипка от Пийтед духът се освобождава фино в мързелив полъх на пушек. 
уиски Templeton Rye 6YO
-16%
53.90 лв. 6440 лв.
Сервирайте чист или върху лед.
104.52 лв.
Полъхът от изгоряла пушечна папрат посреща носа с типични нотки на цитрусови плодове, лимон и портокал, представящи се през маранята. Вкусът е допълнен от цитрусовата сладост с представяне на обертонове на малц. Продължителеният послевкус предизвиква в
289.00 лв.
Американски дъб, подправен с шери, добавя деликатна ванилия към фините подправки на европейски дъб, доставяйки уиски с по-сладък, по-топъл вкус и характер.
Цена дребно 152.99 лв.
Цена на едро 145.39 лв.
Ardbeg е известно като малцовото уиски, с най-комплексен и отличителен вкус, от всички малцови уискита от остров Айла, с характерен силен торфен и опушен аромат, но и с деликатна сладост. 
60.42 лв.
Започва с нотки на круши и праскови, към дъбови нюанси, ванилия, зърнена закуска. Проявяват се нотки на плодове в пчелен мед, лек нюанс на пушек, черен пипер. Сладък финал с топлината на фин пушек, фино докосване на женско биле.
68.90 лв.
Интензивен зърнен аромат, вафлени кори, ядки, циструс, кайсия. Нюанси на ечемик, мед, бахар, сладко от кайсии, лека сладост на ром. На финал се усещат пловови нотки - ябълка, кайсия, сливи, както и малц.
76.96 лв.
Дисктинктивни нотки на бисквити и зърнена закуска. Екзотични плодове, заедно с ванилия, подправки. Кремообразна текстура, сладки нотки на пралини, кленов сироп, акациев мед, деликатно контрастиращи с вегетални нотки, бяло грозде.
98.58 лв.
Сладък аромат с нотки на сушено месо, лек пушек, ечемичен малц, солен карамел. Букет от пластове от плодове, зърнена закуска, плодов тарт.  Дълъг финал с нюанси на плодов чай, тропически плод, пушека е само във финала.
111.30 лв.
Аромат на бисквити, тропически плодове, смокини, ментол, с нотки на бисквити с плодове на небцето, цитруси, леко зърнен характер, леко катранен, тофи. Сладък финал с нюанси на кайсий, подправки, чай от боровинки.
256.52 лв.
С нотки на бадеми, карамел, кокосови стърготини, ванилия, захарен сироп. Богат, многопластов, сладък вкус  с нюанси на бадемова торта, червен портокал, кафе. Дълъг и свеж финал, с цитруси, тофи и мока.
уиски Glenfiddich Perpetual Collection Smoot & Mellow VAT 01
-12%
119.00 лв. 13500 лв.
Концепцията за вечно движение също е символизирана върху опаковките на изразите, които включват произведения на изкуството от базираното в Берлин студио AN F.
243.80 лв.
Нотки на сушени плодове, с портокалов ликьор, канела, бял пипер и землисти нотки. Богат вкус, нюанси на сироп от цитруси, грейпфрут, тъмен шоколад, кафе, кожа. Дълъг и топъл финал, с горчив портокал, ликорис, сушени плодове.
339.20 лв.
Нотки на кафява захар, лек пушек, захаросани портокалови корички, бяло вино и стафиди , със сметанов вкус, с нюанси на тофи, канелов сладкиш и ментол. Този сингъл малц има дулъг финал, с нотки на папая, ябълка и сладък торф.
уиски Glenfiddich Perpetual Collection Rich & Dark VAT 02
-7%
154.49 лв. 16600 лв.
Лек, но сложен, VAT 02 не подлежи на обяснение. 
уиски Loch Lomond Single Malt Scotch Whisky
-17%
993.39 лв. 120099 лв.
Двойно злато – Световно състезание за спиртни напитки в Сан Франциско 2021 г

Думата "малц", значи "покълнал ечемик". Това е една от главните суровини, които се ползват в производството както на шотландско, така и на ирландско уиски. Разликата е, че при шотландското уиски малцът се опушва с торф, а при ирландското - не. Едно уиски може да бъде смес от няколко различни малцови дестилати. Най-често, малцовите уискита са разредени с вода до 40-43% алкохол, но има изключения и с по-висок градус. 

delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1