уиски Глен Грант 700мл 18г

164.99 лв.
  • уиски Глен Грант 700мл 18г m1
  • уиски Глен Грант 700мл 18г m2
43 %
700 ml
Шотландия

Този 18-годишен единичен малц е едно от най-блестящите уискита в гамата на Glen Grant. 
Glen Grant Single Malt Scotch Whisky се произвежда от хрупкав, шотландски ечемик, голяма част от който все още се прибира от същите полета в Морейшир, които Джон и Джеймс Грант са използвали преди почти два века. След като ечемикът е малцован и пасиран, той се ферментира в промивки, направени от бор Орегон. Докато дървените чанти са по -скъпи и трудни за поддръжка в сравнение с измиванията от неръждаема стомана, те абсорбират повече топлина, генерирана по време на процеса на ферментация, и по този начин създават по -леко и по -богато уиски.
Това е единичен малц с несравнимо качество. Отлежало най-малко 18 години в някои от най-качествените ръчно подбрани дъбови бъчви, дава дух със сияен златист цвят и завладяващи цветни и дъбови аромати. Това уиски е дълбоко сложно, с богати и живи елементи и сложно нюансирани аромати на малцован карамел, ванилия и стафиди, последвано от дълъг, сладък и смел пикантен завършек.

164.99 лв.
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1