Глен Грант - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

Глен Грант

уиски Glen Grant Single Malt 18YO
-21%
147.59 лв. 18590 лв.
Този 18-годишен единичен малц е едно от най-блестящите уискита в гамата на Glen Grant. 
74.69 лв.
Жив и пълен с аромати - златен сироп, портокалова кора, крем карамел, продължаващи в тонове на дъбово дърво и сушени смокини.
уиски Glen Grant The Major's Whisky
-23%
28.39 лв. 3679 лв.
Топ драма за по-топло време.
уиски Glen Grant 10YO
-25%
43.99 лв. 5869 лв.
10 Year Old сингъл малц внася допълнителна интензивност на познати овощни плодове Глен Грант. Богат на цвят, той се задържа в устата мек, с бадемов финал.

Джим Мъри, най-уважаваният в света експерт-оценител на уиски, нарича Glen Grant “зашеметяващо уиски” и „нищо друго, освен превъзходно”. Описва вкуса като „съблазнително вкусен” и за него, „Glen Grant е безпорно е една от най-добрите дистилерии в Шотландия”. Според международно признатата класация на Джим Мъри, оценката на уискитата е по скалата от 0 до 100, която се определя по 25 различни критерия, отнесени към нос, вкус, завършек, баланс и цялостно представяне. Оценката за Glen Grant е 89 точки.

delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1