уиски Macallan Reflexion

-4%
4690.00 лв. 490000 лв.
  • уиски Macallan Reflexion m1
  • уиски Macallan Reflexion m2

*Промоцията важи до изчерпване на наличните количества700 ml
43 %
Шотландия

Част от серията гарафи Macallan Masters, създадена, за да покаже красивата гама от естествения цвят на Macallan, Reflexion въплъщава най-важното влияние на дъбови бъчви, подправени с първо пълнене с шери.
Този изключителен сингъл малц черпи цвета и вкуса си от отлежаването в по-малки бъчви от свински дъб, което позволява на по-голяма повърхност от дърво да взаимодейства с уискито, за да достави сложен характер, повлиян както от испански, така и от американски дъбови бъчви. 

Дълбочината на цвета и сложния аромат на Reflexion се извличат от използването на бъчви за първо пълнене, внимателно подбрани за този отличителен израз, за ​​да подчертаят неговите аромати и вкусове. Смел и плътен, Reflexion е тържество на флорални и ванилови нотки, подчертани със свежи ябълки и кайсии.

-4%
4690.00 лв. 490000 лв.
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1