уиски Royal Salute The Signature Blend

-5%
239.90 лв. 25272 лв.
  • уиски Royal Salute The Signature Blend m1

*Промоцията важи до изчерпване на наличните количества700 ml
40 %
Шотландия

Royal Salute е представен на 2-ри юни 1953 г. в чест на Нейно Величество кралица Elizabeth II.  Тези скъпоценни камъни са вдъхновение за цветовете на ръчно-изработените гарафи на Royal Salute и следователно цветовете на бутилката може да варират.

Royal Salute е луксозно уиски, върховно признание за можещи и успели хора. Royal Salutе е първото уиски в супер премиум сектора и все още е лидер на пазара в категорията на 21-годишните уискита.

Цвят:Дълбок златисто-кехлибарен цвят

Аромат:Флорални нотки, ванилия, тофи и стар дъб, мед и дъх на пролетни цветя. Свежестта на портокал и зелена ябълка се комбинира чудесно с топли и лютиви подправки като чили и джинджифил.

Вкус:Напомня пчелен мед върху препечен пълнозърнест тост, екзотични подправки, крем брюле, кутия за пури, ориенталски тютюн.

Завършек:Дълъг финал, извеждащ нотки на сладък ечемик, прясно изпечено кафе, шоколад, дъб и свежа мента. 

-5%
239.90 лв. 25272 лв.
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1