уиски Охинтошън 700мл 12г сингъл малц

-22%
49.98 лв. 6449 лв.
  • уиски Охинтошън 700мл 12г сингъл малц m1

*Промоцията важи до изчерпване на наличните количества700 ml
40 %
Лоуленд
Шотландия

Тип бъчви: дъбови бъчви, в които преди това е отлежавало испанско ,,Олоросо'' шери и бърбън
Цвят: златист мед
Аромат: крем брюле, цитруси, ядки и аромат на зелени листа
Вкус: меко и сладко, с лек вкус на мандарина
Завършек: джинджифилов и леко сух, с приятен и продължителен лешников вкус

AUCHENTOSHAN (произнасяне: Ocken-toshan, Окeнтошан) e една от трите дестилерии в областта Лоуленд, разположена е на север от Глазгоу и е основана през 1800 г. AUCHENTOSHAN е тройно дестилирано малцово уиски, което е нетипично за шотландските уискита, а това му придава много мек и деликатен вкус със сладки и плодови нотки. Насладата от глътка AUCHENTOSHAN се усеща дори и от непривикналите с малц консуматори.

AUCHENTOSHAN Classic
Тройно дестилирано едномалцово уиски, което отлежава само в американски бърбън бъчви. Резултатът е меко уиски със сладък аромат на ванилия, кокос и специфичен деликатен вкус.

AUCHENTOSHAN 12 Years Old
Тройно дестилиран и отлежал 12 години. Резултатът е меко, едномалцово уиски от Лоуленд с изкусителен аромат на печени бадеми, карамел и специфичен мек вкус.

-22%
49.98 лв. 6449 лв.
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1