THE GLENLIVET 15YO

ИЗЧЕРПАН
-8%
109.90 лв. 12000 лв.
  • THE GLENLIVET 15YO   m1
  • THE GLENLIVET 15YO   m2

*Промоцията важи до изчерпване на наличните количества

Изчерпано количество700 ml
40 %
Шотландия

"15-годишният отличителен характер е резултат на селективно отлежаване; част от алкохола отлежава в селектирани френски дъбови бъчви за определен период от време, така че да не се прекали с силата на крайния резултат. The Glenlivet е една от първите дестилиращи фабрики, които използват френски дъб в процеса на производство на уиски, техника, която впоследствие е имитирана от много други производители. Дървесината Limousin Oak, която се добива в региона Dordogne във Франция,се използва често за отлежаването на изискани вина и коняци. По отношение на The Glenlivet, ниската плътност на материала позволява на алкохола да проникнат дълбоко в дървото, което придава на напитката отличителна изразена пикантност. Френският дъб също увеличава интензивността на уискито, което води до по-богат и кремообразен завършек.

 

Подробности за производителя:
The Glenlivet Distillery – Балиндалох, Банфшиър, Щотландия

Съвети за консумация:
Чисто/с лед

 

Съставки на продукта:
Вода, малцов ечемик, мая

 

История на продукта:
Началото е поставено от дестилационната фабрика The Glenlivet, която произвежда малцово уиски. Това е най-старата легална дестилерия в община Гленливет, Спейсайд, Шотландия. Основана е през 1824 г. от тогава насам работи почти без прекъсвания." 
 

delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1