THE GLENLIVET NADURA OLOROSO

ИЗЧЕРПАН
87.90 лв.
  • THE GLENLIVET NADURA OLOROSO  m1

Изчерпано количество700 ml
60.2 %
Шотландия

"The Glenlivet Single Malt Whisky Scotland Nadurra Oloroso 
Nàdurra е бутилирано и продавано на малки разфасовки по традиционни техники от 19ти век. За разлика от повечето модерни уискита, не е било филтрирано, което води до по-плътен вкус и определено по-характерна кремава текстура и усещане. Думата Nàdurra идва от галската дума за „натурален“. Тази Nàdurra Oloroso, ексклузивна за travel retail, улавя първоначалната страст, владееща дестилерията на George Smith, и продължава наследството на занаята за висококачествено отлежаване в Oloroso sherry дъбови бъчви от района Херес в Испания, които придават богат, луксозен аромат на сушени плодове и топли подправки. 
Страна 
Шотландия
Детайли за производителя
The Glenlivet Distillery - Ballindalloch, Banffshire, Scotland
Съставки
Вода, малцован ечемик, дрожди 
Подходящи храни за съчетаване
Пикантни месни ястия, тъмен шоколад
Алкохолно съдържание
48%
История на продукта:
The Glenlivet се дестилира за удоволствие от  1824. Нашият създател, Джордж Смит, вярвал, че уискито, като съвършеното удоволствие, трябва да се приготвя бавно и внимателно, защото точно грижата и времето създават най-високото качество и най-ароматния продукт. Иновативното мислене на Джоржд, технологичният подход и най-добрите съставки създават уиски, което се превръща в символ на Спейсайд. 
Вкусови нотки
Аромат: зрели праскови, лек намек на канела и плодов сладкиш 
Вкус: Мек, кремаво тофи, сладост на сочни мандарини 
Финал: дълъг, сладък, леко сух и пикантен" 
 

delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1