BALLANTINES FINEST

ИЗЧЕРПАН
-13%
25.69 лв. 2950 лв.
  • BALLANTINES FINEST m1

*Промоцията важи до изчерпване на наличните количества

Изчерпано количество1000 ml
40 %
Шотландия

"Име: Ballantine's Scotch Whisky Scotland Finest
Алкохолно съдържание: 40%
Описание:

Product description
Започни вечерта си с оригиналa от голямото семейство на Ballantine’s! Оставаме верни на рецептата си от 1910-та, според която смесваме 40 вида различни скочове в една бутилка. Резултатът е баланс от деликатна сладка червена ябълка и млечен шоколад с ванилов завършек. Не мислим, че има какво още да се подобрява. Опитайте, за да разберете защо.
Страна:
Шотландия
Данни за производителя
George Ballantine And Son Ltd., Dumbarton, Scotland
Съвети за консумация
Няма неправилен начин за консумация на Finest – опитайте го с кола, лимонада или джинджифилова сода. А може и просто да се съберете с група приятели, лед и да се забавлявате като миксирате заедно. 
Съставки:
Вода, малцован ечемик, зърнени култури, мая
История на продукта
Два века, петима мастър блендъри и безкомпромисен стандарт. Това е историята на Ballantine’s и ние продължаваме по този път. Можем да проследим корените си до 1827-ма година, когато създателят ни Джордж Балънтайн отваря първия си магазин в Единбург. Оттогава сме обиколили целия свят и в момента сме номер 2 по продажби скоч уиски в света, благодарение на широкия ни рейндж, предлагащ уискита за всеки повод.
Вкусови нотки:
Вкус: баланс на фини, сладки вкусове като млечен шоколад, червена ябълка и ванилия. 
Аромат: мек, елегантен, с нотки на мед и подправки.
Цвят: светлозлатен
Финал: свеж и флорален с фин блясък" 

 

delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1