уиски Glenfiddich 12YO Single Malt Limited Edition Design FLASK Gift Box

ИЗЧЕРПАН
79.99 лв.
  • уиски Glenfiddich 12YO Single Malt Limited Edition Design FLASK Gift Box m1
  • уиски Glenfiddich 12YO Single Malt Limited Edition Design FLASK Gift Box m2

Изчерпано количество700 ml
40 %
Шотландия

Открийте Glenfiddich 12 Year Old както никога досега. Изключителните илюстрации на Santtu Mustonen изобразяват кралския елен от Glenfiddich в ярка нова светлина. Работейки с боя, движещи се изображения и нови технологии, Santtu предоставя вълнуваща интерпретация на най-трайните символи на това легендарно уиски. 

Ентусиастите на Glenfiddich ще се влюбят в откриването на фините пейзажи и аромати, скрити зад неговите плавни щрихи и живи цветови палитри. 

Glenfiddich 12 Year Old е емблематичното и характерно изражение на Glenfiddich, внимателно отлежало в продължение на 12 години в бъчви от фини американски дъб и европейски дъб, за да се получи гладък и мек единичен малц с характерни сладки, плодови нотки и отличително свеж аромат. 

Това специално уиски е резултат от уникалния стил на Glenfiddich Speyside.

delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1