уиски Глен Клайд 700мл Блендед Скоч 3г

ИЗЧЕРПАН
15.29 лв.
  • уиски Глен Клайд 700мл Блендед Скоч 3г m1
40 %
700 ml
Шотландия,Глазгоу

През 90-те години започва производството на уиски Glen Clyde по предписание, което води своята история от началото на XIX век , когато при кралица Виктория в Шотландия започва лицензирано производство на уиски.
Дългогодишния принцип на съставяне на сместа определя основните характеристики на образците на марката , като например богатство на аромат и вкус , за изготвяне на питиета за истинско удоволствие.    
Името на това уиски е признато за едно от най-добрите смеси в света, идващо от долината ( Глен ) Clyde река , известно с факта, че там е градът Глазгоу , който е с позиции в уиски индустрията в Шотландия. Но по-важното в случая - в тази долина е източникът на абсолютно мека, кристално чиста вода , използвана в производството на уиски Glen Clyde .
Известността на уискито Glen Clyde идва и голямата възраст от 3 до 12 - години , спечелило доверието на любителите на уиски и високи оценки от престижни състезания по целия свят.

Изчерпано количество

delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1