Уиски Гленфарклас 18г кутия 1000мл

ИЗЧЕРПАН
135.00 лв.
  • Уиски Гленфарклас 18г кутия 1000мл m1

Изчерпано количество1000 ml
43 %
Шотландия

Glenfarclas е прибягнало именно до тях, за да оформи облика на 18-годишната си версия, която представям днес. Уискито не е част от традиционното портфолио на компанията, а е било предназначено за летищните магазини - за това е и в литрова бутилка. Намира се вече и извън нея, включително и в България.
Дестилерията не ползва карамел е150, независимо, че би било добре да се указва на етикета, за да не се налага да ходим на врачка. Уискито обаче е студено филтрирано - заедно с по-ниския градус това са двете ми оплаквания от него. 46 или 48% и отсъствие на "студеното пречистване" биха дали далеч повече от актуалната скромна презентация, която подсказва, че то е било насочено към по-широк кръг от потенциални купувачи, за които високото алкохолно съдържание и евентуалното замътване /напълно естествен процес при нефилтрираните уискита под 46%/ биха били минус.

delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1