уиски Glenfiddich 30YO

2149.99 лв.
  • уиски Glenfiddich 30YO m1
  • уиски Glenfiddich 30YO m2
  • уиски Glenfiddich 30YO m3


700 ml
43 %
Шотландия

През 1963 Glenfiddich създава категорията на сингъл малц уиски така както я познаваме днес. Да създаваш златен стандарт през времето е отговорност, зад която марката застава безапелационно през десетилетията. Колекцията Re-imagination of Time e кулминацията на тази отговорност пренесена и отгледана във времето и създава уникалната възможност за Glenfiddich да представи глобалната си амбиция: Да бъде глобално разпознаваема марка, която движи уиски категорията и е предпочитан избор както за луксозните, така и за останалите моменти на покупка.
Glenfiddich 30 Years Old Suspended Time изобразява момента, в който Браян Кинсман, малц мастър на Glenfiddich, спира 
отлежаването на течността с решението да я бутилира, запазвайки съвършената изразителност на отлежало цяла вечност уиски. Бутилката, в която достига това уиски до ценителите е модерен прочит на иконична триъгълна форма на Glenfiddich. 
Всеки един допълнителен елемент към гарафата е от благороден метал и е създаден да изпъква под специалната кутия. Символът на Гленфидих под гърлото на бутилката е от платина и стои гордо пред долина на елена – дом на дестилирането и отлежаването на това изумително уиски.
Glenfiddich 30 Years Old Suspended Time e очарователна напитка с дълбок, дървесен вкус, с преплетени с деликатни флорални нотки, в сложна комбинация. Ароматът е балансиран, на сърцевина на дъб, съчетан със сладки, фини нотки на шери. 
Финалът е топъл, меден и изключително дълготраен. 
Истинско олицетворение на уиски изкуството!

2149.99 лв.
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1