Продажби:+359 887 000 900

Grant’s 25YO 700 ml

47999лв.

Алкохолно съдържание: 40%

Разфасовка: 700 ml

Опаковка: дървена кутия

Съд: стъклена бутилка

Бранд: Grant’s

Произход: Шотландия

1928

Product thumb
Grant’s 25YO 700 ml
47999лв.

Основна информация

  • Бранд:Grant’s
  • Тип:Смесено скоч уиски
  • Произход:Скоч - шотландско уиски
  • Държава:Шотландия

Характеристики

  • ABV:40%
  • Разфасовка: 700 ml

Описание

Grant’s 25 Year Old е уникална комбинация, съдържаща двадесет и пет от най-високо ценените и отличителни малцове и зърнени уискита в света. Това включва и първото уиски някога произведено в дестилерията на Grant’s Гърван, заедно с редки уискита от дестилерии, които вече не съществуват (и поради тази причина не могат да бъдат заменени).

С течение на времето, всяко от уискитата е отлежало в стари дъбови бъчви, внимателно гледани от над нашите майстори-занаятчии и избрани само, когато са достигнали своята точка на съвършенство. Уискитата след това се "женят" в дъбови бъчви в продължение на шест месеца, за да дадат повече дълбочина и сложност. Резултатът е изискан бленд (смес), който улавя самата същност на нашата отдаденост на занаята. Меко, уникално, ароматно.

Grant’s 25 Year Old бележи стогодишнината от епичното пътешествие, продължило година, в което се впуска Чарлз Гордън, зет на основателя Уилям Грант. С нищо друго, освен с една мечта за компанията и с трюм пълен с проби, Чарлз отплавал да разкаже на света за Grant’s. Връща се с книга, пълна с поръчки, с празен товарен трюм и с компания, която е установил като глобален феномен.

 

Заповядайте в нашия нов шоурум

Очакват Ви много ниски цени!
Адрес: гр. София, ул. Градинарска 5А

Nokov and Son Showroom
Меню Любими 000.00 лв.