уиски Джони Уокър 700мл Блу лейбъл

284.99 лв. 31999 лв.
  • уиски Джони Уокър 700мл Блу лейбъл m1
  • уиски Джони Уокър 700мл Блу лейбъл m2

*Промоцията важи до изчерпване на наличните количества

40 %
700 ml
Шотландия

Делукс блендираното скоч уиски Johnnie Walker Blue Label е последният и най-добър бленд в колекцията на Johnnie Walker. Огромно богатство на аромати с преобладаващ аромат на торф, силно опушен и загaтнат вкус на подправки, който преминава в интензивен аромат на дъб, черен шоколад и домашни сладкиши. Cardhu, Benrinnes и комбинацията от другите уискита от долината на река Спейд, придават богат аромат на шери и дъб.
Уискито Royal Lochnagar от едноименната високопланинска дестилерия, придава богат вкус на сладост, с нотки на свежест. Отлежалите житни уискита добавят характерния дъбов и ванилов привкус, а Caol Ila прибавя лют и опушен вкус. Знаете ли, че: Всяка бутилка Blue Label върви със специален сериен номер и се продава в кутия с копринени нишки.
Сервирайте: Johnnie Walker Blue Label се сервира в чаша за коняк, с отделна чаша със студена вода.

284.99 лв. 31999 лв.
Вашият избор относно бисквитките на този сайт
Преглеждане и настройка
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1