УИСКИ ЛАУДЪРС 700мл

23.41 лв.
  • УИСКИ ЛАУДЪРС 700мл m1
40 %
700 ml
Шотландия

Скоч уискито Лаудърс започва историята си през 1834г в Гласгоу, Шотландия. Това е едно от най - старите скоч уискита в света с уникален по рода си бленд. Той е създаден от пионера в уискито Арчибалд Лаудер, който в началото на предприемаческия си живот закупува историческия бар ROYAL LOCHNAGAR VAULTS.
 През тези години барът става известен с това, че има бръснарница в мазето си,където клиентите са можели да пийнат от уискито, докато са поддържали брадите си. В последствие бара е преименуван на LAUDER'S, КОЙТО ВСЕ ОЩЕ работи и днес,притегателно място за всички фенове на качественото уиски. Това е мястото където Арчибалд създава известния бленд уиски, спечелили множествено медали и отличия в цял свят.

23.41 лв.
Вашият избор относно бисквитките на този сайт
Преглеждане и настройка
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1