уиски 100 Pipers Delux

-24%
13.29 лв. 1750 лв.
  • уиски 100 Pipers Delux m1

*Промоцията важи до изчерпване на наличните количества700 ml
40 %
Шотландия

"99 Pipers Scotch Whisky 
100 Pipers съдържа в си селекция от някои от най-фините уискита от цяла Шотландия, отлежавали, селектирани и внимателно блендирани по най-високите стандарти на за качество. С 30-годишен опит мастър блендерът Уилям Хендерсън ви ка да откриете характерен мек, но и фин опушен вкус. Действително изключителен Blended Scotch, създаден за моменти, споделени с приятели. 
Държава
Шотландия
Детайли за производителя
Chivas Brothers Ltd, Distillers, Keith, AB55 5BS, Шотландия
Съвети за консумация
Чист, с лед или миксирано с безалкохолно.
Съставки
Вода, ечемик, зърнени култури, дрожди 
Алкохолно съдържание
40%
История на продукта
100 Pipers Blended Scotch е създадено от мастър блендъра на Chivas Brothers Alan Baillie през 1965. 100 Pipers Blended Scotch е дестилирано, отлежавало и блендирано след една година по най-традиционните методи, за да се постигне уникалния и ненадминат вкус. 100 Pipers Blended Scotch е вдъхновен от непоколебимата връзка между истинското приятелство, изразено в музиката на шотландските гайдари в историята на Шотландия.." 

 

-24%
13.29 лв. 1750 лв.
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1