уиски Talisker Surge

-13%
199.00 лв. 23000 лв.
  • уиски Talisker Surge m1
  • уиски Talisker Surge m2

*Промоцията важи до изчерпване на наличните количества700 ml
45.8 %
Шотландия

Това е ново уиски от известната дестилерия на остров Скай, Шотландия – уиски, произведено от морето. С проблясъци от надигащи се подправки и богати медени горски плодове, озаряващи небцето, страхотната сила и наелектризираща природа на Скай е уловена в това богато подправено едномалцово шотландско уиски.
Talisker Surge е завършен в бъчви от американски бърбън, което придава невероятно по-сладък вкус. Допълнителният слой подправки завършва този богат малц с фин опушен профил, като същевременно запазва всички специални морски характеристики на тази емблематична крайбрежна дестилерия.

Travel Retail Exclusive ще бъде достъпен на ключови летища в Европа от този месец и ще бъде пуснат в Обединеното кралство през септември. След това Talisker Surge ще стане наличен в APAC от октомври 2022 г., преди да бъде пуснат в Австралия през декември 2022 г.

За да отбележи старта, Talisker Surge ще бъде представен на летища по целия свят чрез разрушителна глобална кампания, която се стреми да транспортира купувачите навсякъде до Skye. Терминал 5 на летище Хийтроу ще бъде домакин на собствен специален бар за проби Talisker Surge през октомври и ноември, допълнен със стена за спиртни напитки и сесии за дегустация. Дегустацията на Talisker Surge също ще бъде достъпна за пътниците на ключови летища по целия свят през цялата година.

-13%
199.00 лв. 23000 лв.
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1