Тамнавулин  - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

Тамнавулин

Категории
Цена
Цена
уиски Tamnavulin Single Malt Pinot Noir
-33%
35.99 лв. 5339 лв.
Сингъл малц, отлежавал в американски дъбови бъчви и финишира в Пино Ноар бъчви от Германия, с които се допълва мекия му и сладък вкус. Неопушено, без  посочени години на отлежаване (No-Age Statement).
уиски Tamnavulin Single Malt Double Cask
-33%
35.99 лв. 5339 лв.
Отлежава в американски дъбови бъчви и финишира в Аморосо Олоросо Шери бъчви, за достигане на богат, плътен, сладък и мек вкус.Нос: Аромати на ябълки, карамел и мед със сладък марципан и мармалад.Вкус: Свежи нот
уиски Tamnavulin Single Malt Sherry Cask
-33%
35.99 лв. 5339 лв.
Вкусът предлага нотки на сушени плодове, топли подправки и богат карамел. Този единичен малц от Speyside е отлежал в комбинация от американски дъбови бъчви и разнообразни бъчви от шери.  

Историята на Tamnavulin започва през 1966 г. с откриването на дестилерията в селцето Tomnavoulin, Шотландия. Въпреки, че вратите са затворени през 1995г., те отварят отново през 2007 г., след основен ремонт. Оттогава те изработват изключително малцово уиски с истински Speyside характер: богат, гладък и мек. Името Tamnavulin идва от келтски, в превода означава "мелница на хълма", кръстено на историческата мелница, намираща се до дестилерията. В подножието на планинската верига Cairngorm е Tomnavoulin, село, дом на около 40 жители и Дестилерията Tamnavulin. Дестилерията се намира дълбоко в сърцето на Speyside, най-известния уиски регион в Шотландия. Дом на повече от половината от малцови дестилерии в Шотландия, Speyside е идеалното място за производство на уиски. Уникалният микроклимат на района и изобилието на богати земеделски земи, го прави идеално място за отглеждане на ечемик и отлежаване на уиски.

Вашият избор относно бисквитките на този сайт
Преглеждане и настройка
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1