Bushmills Original

-18%
25.49 лв. 3099 лв.
  • Bushmills Original m1

*Промоцията важи до изчерпване на наличните количества700 ml
40 %
Ирландия

Аромат: лек плодов и пикантен, нотките на ванилия напомнят за ванилов сладолед и крем брюле
Небце: нежна мека текстура, с аромат на сладък мед
Послевкус: свеж завършек с пикантни нотки

Bushmills Original е смес от малцово и зърнено уиски, което отлежава бавно в американски дъбови бъчви, специално подбрани, за да му придадат златист оттенък. Вкусът му има мек и деликатен аромат на плодове и мед, както и свежа, леко цитрусова нотка.

Знаете ли, че: Първият в света лиценз за производство на уиски е даден през 1608 година на дестилерията Old Bushmills. Днес Old Bushmills е най-старата работеща дестилерия в Ирландия и е единствената, която е отворена за посетители. Навремето е имало стотици различни видове ирландски уискита. През годините повечето от тях са изчезнали. Bushmills, най-старото от всички, остава. Затова ние казваме: “Bushmills е най-старото защото е най-доброто, а не - най-доброто, защото е най-старото”.

Сервирайте: 50мл Bushmills се изливат в алкохолна чаша върху три кубчета лед.

-18%
25.49 лв. 3099 лв.
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1