уиски Гленфидиш 700мл Гранд Коурон 26г

999.90 лв.
  • уиски Гленфидиш 700мл Гранд Коурон 26г m1
  • уиски Гленфидиш 700мл Гранд Коурон 26г m2
  • уиски Гленфидиш 700мл Гранд Коурон 26г m3
700 ml
Шотландия

Което означава Корона на френски, Grande Couronne е короната на вашите тържества.

След като отлежава 26 години в нашата дестилерия, тя е изискана и елегантна. Но това е увенчаването на славата. Удължен завършек в редки френски бъчви с коняк добавя допълнителни пищни слоеве дъб със сладък вкус и кадифени аромати на кафе-крем, кафява захар и мека подправка.

Това е единичен малц възкачен.
Този 26-годишен сингъл малц е коронната слава на нашите Grand Series, уискита, които празнуват сливането на два свята, които се събират. След като отлежава в дестилерията Glenfiddich, Grande Couronne има удължен двугодишен завършек в редки бъчви от френски коняк.

Grande Couronne е олицетворение на богатството, отпушено на най-големите и значими тържества. Самото му име, което означава корона на френски, е обещанието за върхови постижения във всяка капка от този скъпоценен единичен малц.

Това е единичен малц възкачен.

ЦВЯТ: Антично злато.

НОС: Вибрира и оживява с изобилие от препечена дъбова сладост. Напомня на френска пастисерия, прясно изпечена Tarte Tatin и маслена сладка сладка.

ВКУС: Дълбоко, кадифено гладко и снизходително сладко. Кафе-крем с мека кафява захар и нотка на подправка.

ЗАВЪРШЕК: Много дълготраен сладък дъб.
"Grand Series перфектно съчетава духа на Glenfiddich за иновации и способността ни да експериментираме с отлежали течни и интригуващи покрития. Grande Couronne е най-новият пример за този подход.

Това е единственият единичен малц Glenfiddich, който е узрял в американски и европейски дъбови бъчви и е завършен в редки бъчви с френски коняк. Дължината на финала, две години, е изключително необичайна и добавя допълнителни слоеве сладък препечен дъб и кадифени аромати на кафе-крем, кафява захар и мека подправка. "

 

999.90 лв.
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1