уиски Jack Daniel's Single Barrel 100 Proof

-11%
79.99 лв. 9000 лв.
  • уиски Jack Daniel's Single Barrel 100 Proof m1

*Промоцията важи до изчерпване на наличните количества700 ml
50 %
САЩ

Продуктовата линия на Jack Daniel's Single Barrel е наистина уникална. Барелите на това 100 доказателствено уиски се избират много внимателно, след това всяка бутилка се пълни на ръка и се номерира с цевта, от която е взето уискито. По този начин можете да сте доста сигурни, че никога няма да имате възможност да вземете две бутилки уиски от една и съща бъчва ..

Специалността за Уискито за еднократна барела 100 на Jack Daniel's Tennessee е, че ароматът може да варира от варел до варел. Сандъците се съхраняват на горната част на рафтовете в склада на Jack Daniel, за да се възползват от възможните промени в температурата. Чрез тази техника уискито става силно ароматно и интензивно с дълбок характер.

-11%
79.99 лв. 9000 лв.
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1