бърбън Kentucky Jack Honey

14.50 лв.
  • бърбън Kentucky Jack Honey m1


700 ml
35 %

Ако има нещо, с което е известен щатът Кентъки, това определено е уискито. 

Тук се крие сърцето на американската традиция за дестилиране на уиски с бърбън и преобладаващото мнозинство от автентичните производители на бърбън се намират точно в този щат. 

Всичко е свързано с водата, специалния вид почва и, разбира се, истинското майсторство на местните пивовари, дестилатори, бъчвари и блендери, предавани през поколенията.

 И в това се състои Кентъки Джак - почит към мястото, където се ражда истинското уиски от бърбън.

Наслаждавайки се на чаша прав бърбън от Кентъки със сигурност е преживяване, което трябва да се почита. Богатите аромати на ванилия и мед, родени от голямото количество местно отглеждана царевица, са акцентите на автентичното уиски от бърбън. Излишно е да казвам, че Кентъки Джак е пълен с такива и е нетърпелив да ви отведе на незабравима разходка през Апалачията, където дестилационният занаят се празнува от векове.

14.50 лв.
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1