уиски Osokye Cask Finish Moscatel

69.39 лв.
  • уиски Osokye Cask Finish Moscatel m1


500 ml
40.5 %
Франция

Око: Сламено оцветено.

Нос: Торфен и дълбок нос с входящи подправки, миришещи на меденки. 

Вкус: Торфеният вкус е траен, за да остави сладка и гладка нотка на меденки и мадлен. 

Картината на предния етикет е Пристанището на Ла Рошел, рисувана от Жозеф Верне.
Едномалцово уиски Godet Osokyé: избухване на дим и плодове Този френски сингъл малц е кръстен на партидата в Лотарингия, където семейство Годет отглежда своя ечемик. Godet Osokyé Single Malt Whiskey Batch 5 е опушен малц, дестилиран в алембик, който все още обикновено се използва за коняк и завършен в бъчви Moscatel, за да балансира спирта с изблик от тъмни плодове. Представено с естествена сила от 40,5%, това пълноценно уиски е сложно, но превъзходно годно за пиене - подходящо както за любителите на уискито, така и за любителите на коняка. 

Основан през 1782 г., Godet Cognac се нарежда сред най-старите къщи за коняк. Семейство Годет е базирано в морския град и бивш търговски център Ла Рошел в продължение на 400 години и от самото начало на производството на коняк те играят важна роля в усъвършенстването на тази култура. Коняк Godet е в ръцете на едно и също семейство в продължение на удивителни 15 поколения, които са поставили традицията и съвършенството в сърцето на своя бизнес. 

Експертизата на семейство Годет в традиционните методи на дестилация води до изключително уиски и калвадос, както и коняк - отлично състояние за семейно управлявана компания. Бизнесът се ръководи от президента на Godet Жан-Жак Годе, подпомаган от тримата му сина Жан Едуард, Максим и Сирил.

Представяне на бутилката

Класическо и просто, едномалцово уиски Godet Osokyé се предлага в къса, плътна бутилка с голяма запушалка, покрита с восък. Червеният и златният етикет съдържа изображение на френската провинция и всеки идва с подробности за тази уникална партида. 

69.39 лв.
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1