джин Promo Pack gin Garnish PINK Three Cents Pink Grapefruit ZERO

ИЗЧЕРПАН
42.31 лв.
  • джин Promo Pack gin Garnish PINK Three Cents Pink Grapefruit ZERO m1

Изчерпано количество700 ml
Ирландия

          джин Гарниш ПИНК 700мл + 4 бр х 200мл Три Центс Грейпфрут ЗЕРО

Стъклената бутилка по поръчка се отличава с удължено гърло и извити рамене. Всяка фасетка на шестоъгълната бутилка изобразява едно от растенията, използвани в джина. Дебелата долна част на бутилката носи името на главния дестилатор на марката.

На лицевата страна неправилно изрязаният етикет съчетава дигитален печат в цветове pantone с UV тактилен брайлов лак и дискретни акценти от златно горещо фолио. 
Three Cents олицетворява уникалния аромат и вкус на свежи розови грейпфрути във върховна напитка с нула захар. Тази първокласна сода е създадена от пресни плодове и се отличава със своя интензивен и сложен аромат, който се откроява в коктейли и дълги напитки, като същевременно прави перфектна напитка сама по себе си.

delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1