Продажби:+359 887 000 900

Fiji Natural Artesian Water 1000 ml

Промо пакет -21%
475лв. 600лв.
Цена за 1 бр. на дребно Базова цена
6.00лв.
Цена за 1 бр. на едро: 1 бр. в Кашон Цена за 1 бр. в Кашон
12 броя в Кашон
4.75лв.

Разфасовка: 1000 ml

Съд: пластмасова бутилка

Бранд: Fiji

Произход: САЩ

5943

Product thumb
Fiji Natural Artesian Water 1000 ml
475лв. 600лв.

Основна информация

  • Бранд:Fiji
  • Държава:САЩ

Характеристики

  • Разфасовка: 1000 ml

Описание

Островната държава Фиджи е група от зелени острови в отдалечен район на Тихия океан. Далеч от замърсяване. Далеч от киселинни дъждове. Далеч от промишлени отпадъци. Всъщност самото име „Фиджи“ се превърна в икона на красота, природа, простота и отдалеченост – а когато става дума за питейна вода, „отдалечеността“ може да е благословия.

ФИДЖИ Водата се извлича от артезиански водоносен хоризонт, който се намира на стотици фута под краищата на примитивна тропическа гора. ФИДЖИ Водата идва от едно място: отдалечената долина Якара на Вити Леву (един от двата главни острова на Фиджи).

Започва като дъжд, който вали върху луксозното северно крайбрежие на тропическия остров Вити Леву. Оттам се филтрира надолу през слой след слой древна вулканична скала, пречистена от примеси и замърсители във всеки слой.

В същото време този естествен процес на филтриране добавя полезни минерали като силициев диоксид, калций и магнезий към водата, които допринасят за нейното подчертано меко, гладко „усещане в устата“ (термин на професионални дегустатори, който се отнася до вкуса и текстурата на течността ).

Най-модерното съоръжение за бутилиране на FIJI Water е проектирано да защитава чистотата на водата на всяка стъпка от производствения процес и като част от този стриктен ангажимент за качество не е позволено на човешки ръце да я докосват.

Всъщност съоръжението е построено директно върху водоносния хоризонт FIJI Water, където напълно запечатана система за подаване изтегля водата от защитената камера и я поставя директно в емблематичните квадратни бутилки, които са направени от най-висок клас терефталат ( PET) пластмасова смола.

Докато не развиете капачката, FIJI Water никога не се среща с компрометирания въздух на 21-ви век, нито е докосвана от друго човешко същество.

Заповядайте в нашия нов шоурум

Очакват Ви много ниски цени!
Адрес: гр. София, ул. Градинарска 5А

Nokov and Son Showroom
Меню Любими 000.00 лв.