Monin Coffee

ИЗЧЕРПАН
21.99 лв.
  • Monin Coffee m1

Изчерпано количество700 ml
Кафе
Франция

Една от най-продаваните напитки в света, кафето е любимата напитка, с която започва деня. Тя е направена от печени зърна кафе, от растението кафе. Най-ранните достоверни доказателства от консумацията на кафе се появяват в средата на 15 -ти век в Арабия в Mokha, Йемен, когато зърна кафе за първи път са печени и сварени. След това се разпространява из Близкия изток и по-късно към Европа през Италия.
Кафе може да се консумира по различни начини от "еспресо" до "капучино" и се използва като вкус на торти и пудинги. Кафе и орех торта и тирамису са любими и кафето като цяло е прекрасна в комбинация с шоколад, ядки и ванилия. Разработен за създаване на Café фрапе напитки, Monin Coffee сироп ще придаде вкус на сварено кафе с последваща нотки на Columbian кафе за десертни напитки, лате и коктейли.

delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1