БИО алтернативна напитка Исола 1л Спелта

4.99 лв.
  • БИО алтернативна напитка Исола 1л Спелта m1
1000 ml
Италия

Спелтата е една от най-старите зърнени храни, използвани някога от човека. Опитайте тази вкусна, питателна и естествено подсладена напитка с италианска спелта. Типичният вкус на тази зърнена култура присъства в тази 100% растителна алтернатива на млякото.

Спелтата естествено съдържа глутен (алерген), при това във високи количества, но този глутен се различава качествено от този в обикновената пшеница.

Био спелтова напитка на Isola Bio може да се консумира като отлична растителна алтернатива за закуска или при приготвянето на много ястия и вегетариански рецепти. Дава сили и енергия, повдига тонуса и освежава. Използвайте за директна консумация, както и като основа за смутита и шейкове. Богата на протеини, фибри, аминокиселини и витамини. Можете да се насладите на тази напитка както топла, така и студена.

Био спелтова напитка съдържа вода, 16% италианска спелта, студено пресовано слънчогледово олио и морска сол. Без добавена захар и без лактоза. Приятна алтернатива на млечните продукти и напълно съвместима с хранителния режим на хора, нетолерантни към лактоза.

Био спелтова напитка е напълно подходяща за вегани и вегетарианци. Произведена с италианска спелта, сертифицирана биологично и отгледана от земеделската компания "La goccia" на Isola Bio.

4.99 лв.
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1