Комптоирс и Ко 250гр мед от Манука ИАА 15+

125.99 лв.
  • Комптоирс и Ко 250гр мед от Манука ИАА 15+ m1
250 ml
Нова Зеландия

Манука е храст, подобен на чаено дърво, който расте в дивата природа в девствените земи на Нова Зеландия. Този мед идва от дива манука и е гарантирано без пестициди (Анализ се провежда на близо 300 остатъчни вещества от пестициди в съответствие с органите за сертифициране).

Медът от манука се добива от два вида дървета, които растат свободно само в Нова Зеландия и югоизточната част на Австралия. Той се различава от другите видове мед и има заслужена висока репутация заради многобройните си ползи за здравето. Водородният пероксид е компонент, който се среща в повечето видове мед и на който се дължи антибактериалното свойство на меда. В меда от манука се съдържа не само водороден пероксид, но и други компоненти с антибактериални свойства. Друг такъв компонент е метилклиоксалът (MG), който се среща в повечето видове мед, но обикновено само в малки количества. Медът от манука обаче съдържа голямо количество метилклиоксал. Колкото по-голяма концентрация на метилклиоксал (MG) има в меда, толкова по-силно антибиотично действие има той.

Указание за употреба: Може да се използва ежедневно или периодично, като всеки друг мед или да се прилага външно върху кожата.

Забележка: Уникалната активност на меда от манука е известна като непероксидна активност. Индексът IAA® отбелязан върху етикета осигурява гаранция, че медът е бил изпитан от независима лаборатория и са открити нейните уникални свойства и научно измерен.
 

125.99 лв.
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1