натурална минерална вода Аква Филет 375мл

2.89 лв.
  • натурална минерална вода Аква Филет 375мл m1
375 ml
Гуарчино,провинция Фрозиноне,регион Лацио,Италия

Натуралната минерална вода с марка Acqua Filette, една от най-чистите води на планетата. Кристално чиста, извира от извор в град Гуарчино, на 900 метра над морското равнище в Апенинските планини, провинция Фрозиноне, регион Лацио, Италия. Бутилирана на мястото на водоизточника, известен още от римската епоха. Пълната липса на арсен, нитрати с концентрация близка до 0 (0,2 mg /l), балансираното количество от общо разтворени твърди вещества и ниската минелализация правят водата Acqua Filette идеална за здравословен начин на живот и подходяща за ежедневна употреба. Молекулите в структурата на водата Acqua Filette са обособени в много малки групи.

Така водата е в състояние да проникне в човешките тъкани и органи и помага на организма да елиминира токсините и възстановява минералите.

Водата с марка Acqua Filette идеална за здравословен начин на живот и ежедневна употреба. Бутилирана и разпространявана от 1894 г. Подходяща за бедна на натрий диета.

Ниско съдържание на минерали.

2.89 лв.
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1