БИО Health Link 250мл ЛЕНЕНО ОЛИО

9.99 лв.
  • БИО Health Link 250мл ЛЕНЕНО ОЛИО m1
250 ml
Нидерландия

Богат източник на Омега-3 мастни киселини.

Олиото от ленено семе е богат източник на омега-3 и други ценни есенциални ненаситени мастни киселини, особено алфа-линоленови (над 55%). Тези омега-3 киселини оказват благоприятен ефект върху сърдечно-съдовата система, вените и допринасят за намаляване на кръвното налягане.

Олиото подпомага за изчистване на черния дроб и бъбреците и укрепване на имунитета и моторната система, има противовъзпалителни свойства. Действа благоприятно при менструалните болки, твърда, суха и напукана кожа, екзема и други кожни заболявания. Подпомага регенерирането на кожата след облъчване и намаляването на появата на пърхот, когато се прилага върху косата.

Начин на употреба: Олиото от ленени семена е подходящо само за студени ястия, салати, дресинги и за овкусяване на завършени ястия. Не е подходящо за пържене, печене или готвене! Да не се загрява!
 

9.99 лв.
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1