БИО Масло АЛОКА 200мл Студено Кокосово ПРЕСОВАНО

6.69 лв.
  • БИО Масло АЛОКА 200мл Студено Кокосово ПРЕСОВАНО m1
200 ml
Филипини

100% студено пресовано кокосово масло от млад кокосов орех.

 

КОКОСОВО МАСЛО - ЗДРАВОСЛОВНОТО МАСЛО
Кокосовото масло е 100% натурален и незаменим източник на бърза енергия и засилване на имунитета.

С високо съдържание на мастни киселини, включително лауринова киселина, поради което има уникалното действие да запазва естествения имунитет на организма. Подпомага за стимулиране на обмяната на веществата и осигурява високи енергийни нива.

Не съдържа транс мазнини, а добре е да знаете също, че тя прекрасно хидратира кожата на тялото през зимата, а през лятото помага за по-равномерен бронзов тен, благодарение на провитамини А, D, Е, К, бета каротин и аминокиселини.

Приложение:
1. Като заместител в рецепти, включващи масло, маргарин и други растителни масла при нагряване под 40° С;
2. Подходяща за директна консумация към храната, като овкусител за салати или самостоятелно като хранителна добавка за здравословен живот;
3. Като крем за тяло - отлично овлажнява кожата и е прекрасен балсам за коса;
4. Като хранителна добавка има много ползи за организма: подпомага имунната система, при отслабване и при висок холестерол.

Начин на употреба: Използвайте вместо обичайната мазнина за готвене. Кокосовата мазнина е стабилна и не променя качествата си при нагряване на висока температура. В суров вид е подходяща като добавка към шейк, сурови десерти и домашен сладолед. Може да се прилага и външно като подхранваща грижа за кожата и косата, вместо крем или маска.

Подходяща за вегани и вегетарианци.

Препоръчителен дневен прием: 1 с.л. дневно, като приема се увеличава постепенно. Теглото на човека е важен фактор за определянето на дневния прием. 1 с.л. е идеална при тегло под 23 кг. За възрастен човек със среден ръст препоръчителния прием е 3 ½ с.л. дневно.

6.69 лв.
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1