Бира Естрела Дам Даура Премуим Лагер 330мл Бутилка

2.45 лв.
  • Бира Естрела Дам Даура Премуим Лагер 330мл Бутилка m1
5.4 %
330 ml
Испанияю

“Най-добрата бира без глутен в света“.
Estrella Damm DAURA е подходящa за консумация от хора, които не искат да консумират глутен и притежава вкуса на истинска бира. 
DAURA е резултат от четири годишен проект за научни изследвания между майсторите пивовари от Estrella Damm, звеното за глутена на центъра за изследвания, към Испанското Министерство на образованието и Науката (CSIC) и Испанската Асоциация на хората с Цьолиакия. Резултатите показват че дори при използването на ечемичен малц като съставка – който в същност придава на DAURA нейния „истински бирен“ вкус, нивото на съдържание на глутен в крайният продукт е под 6 части на милион - далеч под 20 части на 
милион, които са максималното допустимо съдържание, според стандартите на СЗО за храни и напитки Codex Alimentarius. 
Всяка производствена партида се анализира от CSIC, което удостоверява, че съдържанието на глутен и свойствата са гарантирани. 
DAURA е лека, гладка и освежаваща лагер бира. Тя има плодов вкус завършен със ароматите на зърно и хмел с бледо златен вид. Благодарение на нейното качество и вкус, това е перфектната бира за споделяне дори с приятели без цьолиакия, подходяща за всякакви случаи.

2.45 лв.
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1